Everything for classic writing and calligraphy

English
Belgisch
Nederlands

Wax seals

Wax seals

Een lakzegel of lakstempel werd vroeger gebruikt om te voorkomen dat een document of brief door iedereen gelezen kon worden. En om de authenticiteit van een document te waarborgen. Ouderwets misschien, maar in deze tijd van spionage en afluisterschandalen zou je bijna weer terugverlangen naar de tijd van handgeschreven brieven.

Maar mocht je nu niet besluiten al je emails te vervangen door handgeschreven brieven en deze te verzegelen met een lakzegel, bedenk dan dat een lakstempel vooral ook een persoonlijke en elegante touch is aan je correspondentie. Een envelop, verzegeld met een lakzegel met je initiaal, dat is een statement!

Ook op kaartjes of voor een originele cadeauverpakking kan een lakstempel gebruikt worden. Laat je creativiteit de vrije loop.

Bij ons vind je verschillende soorten lakzegels. Maar ook voor het handvat hebben wij keuze: Van elegant hout tot prachtig handgemaakt Murano glas. Want het moet natuurlijk ook gewoon mooi zijn. Ook voor de benodigde zegelwas / lakstaven ben je bij ons aan het juiste adres. Een lakstaaf om te smelten boven een vlam, of lakstaven voor in een smeltpistool.

Bent je op zoek naar briefpapier, kaartjes en enveloppen voor bij je lakzegels? Wij hebben het. Ook voor vulpennen, kroontjespennen, veren pennen, en inkt kun je bij ons terecht.

Wil je weten hoe je lakstempel afdrukken maakt? Zie onze weblog artikelen:

Handvatten Lakzegel handvatten

Handvatten voor uw lakzegel: Gelakt hout of van prachtig Murano glas.

Lakzegels Lakzegels en lakstempels

Kies uit Engels cursief letters, Gotische letters, en de mini lakzegel letters en symbolen.

Zegelwas Zegelwas / lakstaven voor lakzegels

Qua zegelwas kunt u kiezen voor Bortoletti soepele lakstaven, of Manuscript lakstaven voor in een handig smeltpistool.

Lakzegel accessoires Lakzegel accessoires

Verrijk uw lakzegel project met onze accessoires, zoals goud en zilver stempelkussen, en speciale cadeau verpakking sets.

Catalog view options

Items 1 to 18 of 50 total

per page
Loading...
Catalog view options

Items 1 to 18 of 50 total

per page